Un păr minunat cu Moringa

Se spune că părul este coroana frumuseții. Aspectul acestuia, dezvăluie problemele noastre de sănătate și deficiențele nutriționale. Cele mai des întâlnite probleme, ale părului, sunt mătreața, despicarea vârfurilor, căderea părului și ungerea acestuia precum și a pielii scalpului. Fundamentul pentru un păr frumos și sănătos este aportul de vitamine, minerale și aminoacizi necesari pentru formarea keratinei. Produsele cosmetice non-chimice pentru îngrijirea părului, bazate pe extracte naturale, promit minuni legitime.

De ce ar trebui să folosim preparate pentru îngrijirea părului pe bază de Moringa

Moringa caraibiană este unică în compoziția și concentrația ridicată de nutrienți, cu efect asupra structurii părului, a foliculilor de păr și a pielii scalpului. Aici ne referim, în special, la acțiunea sinergică, unică, a acestor trei elemente – vitamina A, zinc și vitamina E, precum și la efectul uleiurilor naturale conținute de frunzele și semințele acestei plante.

Triumviratul nutrițional A-Zn-E

Vitamina A este responsabilă pentru creșterea părului și hrănirea foliculilor acestuia. Foliculii părului trebuie hrăniți corespunzător de sistemul circulator. Deficiența de vitamina A cauzează căderea părului, uscarea acestuia, despicarea și formarea mătreții. Tocmai această vitamină, se găsește în cantitate mare în frunzele și semințele de Moringa. Moringa este recunoscută și pentru concentrația mare de zinc. Zincul stimulează creșterea părului și susține reacțiile sistemului imunitar.

Deficitul de zinc se manifestă prin  atrofierea foliculilor de păr, deoarece are un efect direct asupra producției de ADN și a proteinelor. Zincul, împreună cu vitamina A, răspunde și pentru  funcționarea corectă a glandelor sebacee.  Vitamina E este un antioxidant puternic, care stimulează circulația sângelui la nivelul pielii scalpului. Circulația bună, facilitează absorbția ingredientelor active de către foliculii părului – fără acest lucru nu am fi capabili să hrănim eficient firul de păr. 

De ce cade părul

Căderea părului este cauzată cel mai frecvent, de lipsa vitaminelor din grupa B, în special B6, biotină, inozitol și folat. Moringa este un adevărat rezervor al tuturor acestor substanțe nutritive, necesare unui păr sănătos. Vitamina C împreună cu vitamina E susțin o bună circulație a sângelui, la nivelul scalpului și nutriția părului. Moringa conține, de asemenea, minerale precum calciu, fier, potasiu, magneziu, seleniu și mangan, fără de care nu putem avea o podoabă capilară calitativă și sănătoasă. Folosind șampoane naturale, cu extract de Moringa puteți maximiza frumusețea și sănătatea părului dvs. 

Un păr hrănit?

Nota de vârf a produselor cosmetice pentru îngrijirea părului, este tocmai Uleiul cu extract din semințe de Moringa. Combinația perfectă a  ingredientelor naturale individuale, influențează în special rezistența și elasticitatea părului. Spre deosebire de șampoane, uleiul acționează timp mai îndelungat asupra scalpului iar un masaj ușor, de doar câteva minute, permite ingredientelor individuale să pătrundă  direct la rădăcina părului, pentru a-l hrăni. Combinând șamponul solid din Moringa, fără nici un fel de ingrediente chimice cu uleiul de păr  veți obține efectul la care ați visat atât de mult.

Citiți de asemenea și:

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe vitamine, minerale și oligoelemente importante, fără a trebui să recurgă la suplimente nutritive produse în mod sintetic.

797× citit

Moringa un beneficiu pentru sănătatea copiilor noștri

Moringa caraibiană este un supliment benefic de vitamine necesar fiecărui copil pentru o dezvoltare sănătoasă.

742× citit

Galeria video


Cele mai interesante articole

Cum răspunde moringa la diabetul insidios

În general, este cunoscut faptul că diabetul a devenit o epidemie la nivel mondial. Sigur v-ați întâlnit cu această boală sau cineva apropiat. Oamenii...

DOZA DE MORINGA RECOMANDATĂ PENTRU UN EFECT MAXIM – I. PARTE

În prezent este firesc să căutăm pe piaţă produse adecvate pentru a suplimenta aportul nutrițional de bază recomandat. Dieta noastră nu oferă întotdea...

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe v...

Moringa – elixirul vitalității

Este deja cunoscut faptul, că Moringa conține o mulțime de substanțe benefice, vitamine și antioxidanți. De multe ori, însă, nu reușim să le acordăm t...