Moringa un beneficiu pentru sănătatea copiilor noștri

Moringa caraibiană este un supliment benefic de vitamine necesar fiecărui copil pentru o dezvoltare sănătoasă.

Are un conținut foarte ridicat de minerale, cum ar fi potasiu, magneziu, calciu și fosfor, o cantitate suficientă de fier, zinc și cupru, crom și în plus, 18 aminoacizi esențiali, care sunt cel mai important fundament pentru producerea de proteine în organism și pentru sistemul imunitar. Conține toate vitaminele  precum A, B1, B2, B3, B6, B7, B9, B12, C, D, E, K, și nutrienți, peste 46 de antioxidanți și de asemenea o substanță foarte iportantă: zeatină.

Calciul este important la copii în special pentru o creștere sănătoasă a oaselor și, de asemenea, pentru dinți sănătoți. Pot apărea probleme cu densitatea oaselor, dacă cantitatea necesară de calciu în copilărie nu este satisfăcută. Moringa conține de 17 ori mai mult calciu, decât laptele. Numărul fracturilor dese la copii mici și tineri, este în creștere și asta tocmai din cauza lipsei de calciu. Este de asemenea, indispensabil, pentru contracțiile musculare, acțiunile cardiace, funcționarea corectă a hormonilor și a neurotransmițătorilor din creier. Calciul ajută la menținearea ritmului cardiac corect și susține o coagulare sanguină bună

Magneziul este important pentru menținerea corectă a funcțiilor corpului, inclusiv a mușchilor, a nervilor și a inimii. Acesta întărește sistemul imunitar și, de asemenea, oasele.

Copiii au nevoie de fier pentru extinderea volumului sanguin, însoțit de perioada creșterii rapide. Mai mulți factori nedoriți, pot duce la scăderea nivelului de fier la copii. În zilele noastre mai mult de 60% dintre copii, suferă de deficiență de fier. Moringa conține de 25 de ori mai mult fier decât spanacul.

Moringa, de asemenea, conține de 15 ori mai mult potasiu decât bananele

Atunci când copii nu consumă suficiente fructe și legume, apare pericolul deficienței de vitamina A și C. Complexul de vitamine B (tiamina, niacinul, riboflavina și alte vitamine B) provin din diferite produse alimentare, printre care se numără cerealele, carnea și produsele lactate. Majoritatea copiilor din zilele noastre, nu consumă suficiente alimente sănătoase. Iar acești factori determină reducerea profilului nutrițional la copii. Aici intervine Moringa, luând în considerare că este una dintre cele mai bogate surse de vitamine din plante. Moringa conține Vitamina A (beta caroten),  vitamina B1 (tiamină), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B3 (niacină), vitamina B6 Pyrodixină), B7 (biotină), Vitamina C (acid ascorbic), Vitamina D (colecalciferol) , Vitamina E (tocoferol) și vitamina K.

Vitaminele, precum și alți nutrienți, sunt esențiali, pentru dezvoltarea fizică și emoțională, adecvată, a copiilor noștri. Vitaminele, mineralele și alte substanțe nutritive esențiale, ajută la crearea neurotransmițătorilor în creier. La copii care nu au un aport suficient de alimente nutritive în primii ani de viață, este mult mai probabil să apară probleme cu dezvoltarea motorie, un IQ mai mic și rezultate mai slabe la școală.

Alimentația nutritivă și sănătoasă nu trebuie în nici un caz subestimată. Cu toate acestea, astăzi, nu puteți fi niciodată siguri, că alimentele conțin toate mineralele, antioxidanții și fitochimicalele necesare pentru copilul dvs. 

Aici Moringa Caraibiană oferă o mână de ajutor, sub forma unui supliment alimentar natural, care va oferi copilului dvs tot ce este necesar, pentru creșterea și dezvoltarea sa sănătoasă.

Moringa = diamantul verde pentru sănătatea copiilor noștri.Vitaminele, precum și alți nutrienți sunt esențiale pentru dezvoltarea fizică și emoțională, adecvată, a copiilor noștri.

Vitamíny a dalšie živiny sú kriticky dôležité pre správny telesný a emočný vývoj našich detí.

Vitamíny a dalšie živiny sú kriticky dôležité pre správny telesný a emočný vývoj našich detí.

Citiți de asemenea și:

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe vitamine, minerale și oligoelemente importante, fără a trebui să recurgă la suplimente nutritive produse în mod sintetic.

797× citit

Sintetice versus naturale

Până la 80% dintre respondenți declară, că folosesc o variație de multivitamine și suplimente multiminerale pe parcursul anului, în special în perioada toamnă-iarnă, pentru imunitatea scăzută cât și pentru prevenirea diverselor boli grave. Acest fapt denotă, că nu punem accentul pe o dietă sănătoasă și echilibrată, ci căutăm alternative în farmacii. Însă, cum alegem ceva bun, natural?

593× citit

Galeria video


Cele mai interesante articole

Cum răspunde moringa la diabetul insidios

În general, este cunoscut faptul că diabetul a devenit o epidemie la nivel mondial. Sigur v-ați întâlnit cu această boală sau cineva apropiat. Oamenii...

DOZA DE MORINGA RECOMANDATĂ PENTRU UN EFECT MAXIM – I. PARTE

În prezent este firesc să căutăm pe piaţă produse adecvate pentru a suplimenta aportul nutrițional de bază recomandat. Dieta noastră nu oferă întotdea...

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe v...

Moringa – elixirul vitalității

Este deja cunoscut faptul, că Moringa conține o mulțime de substanțe benefice, vitamine și antioxidanți. De multe ori, însă, nu reușim să le acordăm t...