Recomandăm

Sintetice versus naturale

Până la 80% dintre respondenți declară, că folosesc o variație de multivitamine și suplimente multiminerale pe parcursul anului, în special în perioada toamnă-iarnă, pentru imunitatea scăzută cât și pentru prevenirea diverselor boli grave. Acest fapt denotă, că nu punem accentul pe o dietă sănătoasă și echilibrată, ci căutăm alternative în farmacii. Însă, cum alegem ceva bun, natural?

593× citit

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe vitamine, minerale și oligoelemente importante, fără a trebui să recurgă la suplimente nutritive produse în mod sintetic.

797× citit

Hormonul zeatină, un izvor al tinereţii

De ce arborele de moringa crește de la patru la opt metri într-un an? De ce acest arbore creşte din nou, chiar dacă a fost tăiat de la rădăcină?

835× citit

DOZA DE MORINGA RECOMANDATĂ PENTRU UN EFECT MAXIM – I. PARTE

În prezent este firesc să căutăm pe piaţă produse adecvate pentru a suplimenta aportul nutrițional de bază recomandat. Dieta noastră nu oferă întotdeauna tot ce avem nevoie având în vedere calitatea alimentelor, depozitarea şi prepararea acestora precum și timpul nostru investit în educația nutrițională.

731× citit