Efecte

Sintetice versus naturale

Până la 80% dintre respondenți declară, că folosesc o variație de multivitamine și suplimente multiminerale pe parcursul anului, în special în perioada toamnă-iarnă, pentru imunitatea scăzută cât și pentru prevenirea diverselor boli grave. Acest fapt denotă, că nu punem accentul pe o dietă sănătoasă și echilibrată, ci căutăm alternative în farmacii. Însă, cum alegem ceva bun, natural?

593× citit

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe vitamine, minerale și oligoelemente importante, fără a trebui să recurgă la suplimente nutritive produse în mod sintetic.

797× citit

Hormonul zeatină, un izvor al tinereţii

De ce arborele de moringa crește de la patru la opt metri într-un an? De ce acest arbore creşte din nou, chiar dacă a fost tăiat de la rădăcină?

836× citit

DOZA DE MORINGA RECOMANDATĂ PENTRU UN EFECT MAXIM – I. PARTE

În prezent este firesc să căutăm pe piaţă produse adecvate pentru a suplimenta aportul nutrițional de bază recomandat. Dieta noastră nu oferă întotdeauna tot ce avem nevoie având în vedere calitatea alimentelor, depozitarea şi prepararea acestora precum și timpul nostru investit în educația nutrițională.

731× citit

Moringa – înbunătățirea calității vieții intime

Sexul este cea mai intimă și indispensabilă parte a vieților noastre. Orice formă de problemă legată de viața sexuală poate duce la depresie, nervozitate și un sentiment de inferioritate la ambii parteneri..

591× citit

Moringa– vârsta înaintată nu este un obstacol

Alimentația seniorilor este o arie nutrițională specifică. Putem compensa deficiențele nutriționale cu recomandări alimentare adecvate și astfel contribuim semnificativ la calitatea vieții la vârste mai înaintate. Conform datelor OMS proporția persoanelor în vârstaă, din Europa a crescut cu până la 25%.

546× citit

Moringa –mai mult decât doar un super-aliment

Arborele tropical care încă nu își primește toată atenția cuvenită, nu este vreun homeopat miraculos sau răspunsul la cele mai grave boli ale lumii. Este pur și simplu o plantă, a cărei efecte și beneficii vă vor convinge de puterea imensă a naturii.

397× citit