Despre MoringaPlanta miraculoasă din Caraibe

St.Lucia

Moringa este planta cea mai bogată în nutrienți cunoscută până în prezent. Abundența de nutrienți valoroși și substanțe vitale în proporții optime se găsește în principal în frunze sau în pulberea de frunze. De remarcat în special conținutul ridicat de aminoacizi, deoarece în frunze au fost găsiți 18 din cei 20 de aminoacizi esențiali cunoscuți. Corpul uman nu îi poate produce singur, însă aceștia sunt un factor important pentru transportul oxigenului în organism, capacitatea de concentrare și multe funcții importante ale creierului.

Certificat de calitate

Strategia companiei noastre Moringa Caribbean este de a oferi produse de cea mai bună calitate. Nu am precupețit nicio cheltuială în construcția laboratorului nostru de prelucrare a plantei moringa și, prin urmare, suntem printre puținii din Caraibe care au dispozitiv profesional de uscare și măcinare a plantei moringa. Astfel, în analizele efectuate de Institutul Veterinar și Alimentar din Republica Slovacă, am obținut cele mai bune rezultate dintre toate plantele rare testate.

Un pachet de sănătate pentru fiecare membru al familiei

Planta Moringa este versatilă și poate fi recomandată tuturor celor care doresc să își acopere în mod suplimentar necesarul zilnic de multe vitamine, minerale și oligoelemente importante, fără a fi nevoiți să apeleze la suplimente nutritive produse pe cale sintetică.

Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să își acopere în mod suplimentar necesarul zilnic de multe vitamine importante.

Femei gravide și cele care alăptează

Pulberea de frunze de Moringa sau frunzele consumate ca supliment alimentar în timpul sarcinii pot ajuta la dezvoltarea sănătoasă a fătului și pot influența pozitiv producția de lapte matern. Din corpul mamei și, mai târziu, din laptele matern, bebelușul poate prelua în plus multe vitamine și minerale importante. Trebuie menționați în special aminoacizii arginină și histidină conținuți în plantă, care nu pot fi produși în cantități suficiente de organismul copilului în faza de creștere, dar care sunt esențiali pentru dezvoltarea sănătoasă a acestuia.

Copii

Nu numai sugarii, ci și copiii mai mari, în curs de dezvoltare, beneficiază de consumul de Moringa, deoarece cantitatea mare de substanțe nutritive și de elemente constitutive conținute în ea are un efect pozitiv asupra creșterii lor și, mai ales, asupra dezvoltării creierului și a celulelor nervoase. În plus, conținutul ridicat de vitamina C întărește sistemul imunitar al copiilor.

Sportivi

Sportivii de performanță sau persoanele cărora li se solicită performanțe deosebite ar trebui să aibă grijă să aibă o dietă echilibrată, deoarece au o nevoie sporită de nutrienți și substanțe vitale. Moringa îi poate ajuta în asigurarea necesității de vitamine, minerale și proteine esențiale în forma corespunzătoare și astfel în menținerea performanței, într-un mod complet natural. Acest lucru se datorează proporției ridicate de fier și de vitaminele A și C din Moringa, care asigură alimentarea constantă a sângelui cu suficient oxigen și stabilizarea circulației sanguine.

Seniori

Consumul de Moringa este, de asemenea, recomandat persoanelor mai vârstnice, pentru a se menține în formă și vitalitate până la o vârstă înaintată. O dietă echilibrată și bogată în nutrienți poate preveni multe dintre problemele asociate cu bătrânețea. Frunzele de Moringa sunt o sursă optimă de toate substanțele vitale de care au nevoie persoanele în vârstă.

Vegani

Moringa este, de asemenea, importantă pentru vegetarieni, dar mai ales pentru vegani, deoarece aceștia din urmă suferă adesea de simptome de deficiență a anumitor substanțe. Prin urmare, mulți se întreabă cum își pot satisface necesarul de proteine, calciu și fier, renunțând în același timp la alimentele de origine animală. Substanțele nutritive din frunze pot rezolva această problemă, deoarece acestea conțin mai multe proteine decât ouăle sau iaurtul, mult mai mult fier decât spanacul și depășesc de câteva ori conținutul de calciu din lapte.

Clienții noștri sunt interesați în special de următoarele produse

Moringa COMPLETE

Moringa COMPLETE

Efectele miraculoase ale produsului Moringa Carribean Complete, îmbogățit cu vitamina D, B12 și vitamina C – o sursă de sănătate, imunitate, prevenție și regenerare, pot fi găsite într-o singură capsulă.

RED MORINGA SPORT

RED MORINGA SPORT

Combinație unică pentru performanță sportivă – Tribulus și Moringa! Crește eficacitatea exercițiilor fizice, a rezistenței și ajută la dezvoltarea masei musculare.

Blue Moringa Turbo

Blue Moringa Turbo

Triplu unicat, care stimulează în mod natural autoreglarea testosteronului și creșterea libidoului.