Plantațiile noastreCultivăm Moringa pe propriile noastre plantații, chiar pe insula Sfânta Lucia.

Pe insula Sfânta Lucia, ne-am decis să înființăm propria noastră plantație de Moringa. Am găsit locul perfect, cu un sol ideal. Caraibe este cunoscut pentru solul său vulcanic, așa că Moringa noastră conține cu atât mai mulți nutrienți. Dar înainte de a ajunge la plantarea propriu-zisă a Moringa, am avut mult de lucru. Trebuia să curățăm și să pregătim plantațiile pentru cultivare. În cele din urmă, am reușit să facem totul și iată cum a arătat prima noastră plantare de Moringa.


Sfânta Lucia

Prima noastră întâlnire cu Caraibe și Moringa. Am întâlnit Moringa pe insula Sfânta Lucia. Este o plantă de neuitat, ale cărei efecte ne-au captivat încă de la prima vedere. De aceea am decis să o cultivăm pe această insulă.

Slovensko Slovensko Svätá Lucia Svätá Lucia

Album foto

Clienții noștri sunt interesați în special de următoarele produse

Moringa COMPLETE

Moringa COMPLETE

Efectele miraculoase ale produsului Moringa Carribean Complete, îmbogățit cu vitamina D, B12 și vitamina C – o sursă de sănătate, imunitate, prevenție și regenerare, pot fi găsite într-o singură capsulă.

RED MORINGA SPORT

RED MORINGA SPORT

Combinație unică pentru performanță sportivă – Tribulus și Moringa! Crește eficacitatea exercițiilor fizice, a rezistenței și ajută la dezvoltarea masei musculare.

Blue Moringa Turbo

Blue Moringa Turbo

Triplu unicat, care stimulează în mod natural autoreglarea testosteronului și creșterea libidoului.