Moringa Ceai din frunze

O leşie proaspătă de antioxidanți și fitonutrienți care se transfomră în cana dvs. într-un elixir natural aromat.
in stock

buc
EAN: 4260568521089


Ceaiul din frunzele zdrobite ale copacului Moringa Caribbean cultivat ecologic, sub formă de leșie, este un amestec de antioxidanți, substanțe antiinflamatoare și regenerative.

Mai multe informaţii:

Moringa Caribbean este considerată un super aliment datorită calitatăţii nutritive și efectului antioxidant, antiinflamator și protector. În culturile orientale, a fost folosit ca mijloc de prevenire al bolilor precum diabetul, bolile respiratorii și cardiovasculare, tulburările gastrointestinale, anemia, artrita și altele.

Infuzia conține o concentrație ridicată de substanțe cu capacitate antioxidantă care previne oxidarea periculoasă a moleculelor din celulele organismului. În plus față de antioxidanți, are şi un conţinut mare de fitonutrienți antiinflamatorii, care previne inflamația și reduc procesele inflamatorii sau acţionează preventiv.

Un beneficiu important al ceaiului este, de asemenea, efectul pozitiv asupra lipidelor și a glucozei și reglarea stresului oxidativ la pacienții diabetici. Multe studii au evidențiat efectele benefice ale consumului de ceai asupra nivelului zahărului din sânge, precum și pentru protecția sistemului cardiovascular.

Consumul de ceai este potrivit pentru atenuarea bolilor deja existente, dar se recomandă consumul acestuia în special ca prevenţie împotriva acestora - moringa are efecte antibacteriene în timp ce susține imunitatea noastră.

Prin consumul regulat de ceai din frunzele Moringa Caribbean, puteți obține tot ceea de ce are nevoie orice organism suprasolicitat - procesul de curățare, vindecare și revitalizare a tuturor organelor. Pe lângă toate aceste efecte pozitive asupra organismului, această băutură savuroasă şi delicată contribuie pozitiv şi asupra stării de spirit.

Cele mai bogate în nutrienti sunt frunzele cultivate ecologic din arbori Moringa. Un alt criteriu care trebuie luat în considerare nutrienţilor este lungimea și temperatura uscării. Ideal este o uscare lentă, blândă până la 42°C, care permite conservarea gustului delicat al frunzelor, dar în special a tuturor nutrienților bioactivi importanți. Uscarea rapidă la temperaturi ridicate poate degrada o parte din nutrienţi şi afectează negativ culoarea si aroma ceaiului.

Prepararea și utilizarea:

Nu fierbeţi frunzele uscate sau nu turnaţi apă clocotită peste ele, temperatura apei nu trebuie să depășească 95°C. Frunzele uscate pot fi combinate cu alte plante, ideală este combinaţia cu ghimbir pentru amplificarea acțiunii antioxidante și antiinflamatorii asupra organismului. Ceaiul din frunze de moringa se poate bea zilnic de 3 ori pe zi. Turnaţi 150 – 200 ml de apă fierbinte la cca 95°C peste 2 - 4 g frunze uscate şi lăsaţi să infuzeze cca 5 - 7 minute, după care se poate bea.

Potrivit pentru utilizarea zilnică, în mod ideal în combinație cu pulberea sau capsulele Moringa Caribbean pentru amplificarea efectului benefic asupra organismului.

Calitatea produsului:

Produsele noastre sunt fabricate din preparate naturale pure, de calitate. Moringa Caribbean se cultivă pe plantaţiile virgine de pe insula vulcanică St. Lucia din Caraibe, cu colectare, prelucrare și depozitare strict reglementată, în conformitate cu cele mai stricte standarde prevăzute pentru tipul de material, control al igienei și pentru sterilitatea mediului de prelucrare.

Oferim produse nutritive, pure, de înaltă calitate, netratate chimic, fără pesticide şi erbicide. În produsele noastre menținem toate elementele nutriționale, culoarea și aroma originală. Copacii de moringa din care se fabrică produsele noastre sunt cultivaţi în conformitate cu cele mai stricte standarde în domeniul ecologic iar prelucrarea ulterioară are loc în instalații adecvate, din nou în conformitate cu standarde internaționale stricte. În timpul procesului de uscare, care are ca scop eliminarea apei din frunze, folosim doar o temperatură foarte scăzută până la 42°C. Rezultatul este frunze mai nutritive decât cele care se obţin prin alte mijloace de uscare.Galeria video


Cele mai interesante articole

Cum răspunde moringa la diabetul insidios

În general, este cunoscut faptul că diabetul a devenit o epidemie la nivel mondial. Sigur v-ați întâlnit cu această boală sau cineva apropiat. Oamenii...

DOZA DE MORINGA RECOMANDATĂ PENTRU UN EFECT MAXIM – I. PARTE

În prezent este firesc să căutăm pe piaţă produse adecvate pentru a suplimenta aportul nutrițional de bază recomandat. Dieta noastră nu oferă întotdea...

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe v...

Moringa – elixirul vitalității

Este deja cunoscut faptul, că Moringa conține o mulțime de substanțe benefice, vitamine și antioxidanți. De multe ori, însă, nu reușim să le acordăm t...