Moringa Ginger Caribbean

Capsule cu conținut pur de pulbere de ghimbir de calitate superioară.
in stock

buc
EAN: 4260568520150


Ajută în curele de slăbire, la accelerarea metabolismului, are efecte antiinflamatoare, antistres și antioxidante (vezi informațiile detaliate). Eficacitatea produsului este dată de calitatea acestuia.

Informații detaliate:

Efect antioxidant: Ghimbirul ocupă un loc important în lista antioxidanților și are un coeficient impunător ORAC = 28,811 (Oxygen Radical Absorbance Capacity = capacitatea de absorbție a radicalilor de oxigen). Unul din componente numit 6-gingerol, este capabil să inhibe semnificativ producția de molecule foarte reactive de azot și oxizi de azot, din care se formează rapid radicalii liberi periculoși – peroxinitriți. Ghimbirul ajută organismul să protejeze rezervele de glutation (antioxidant și distrugătorul radicalilor liberi).

Efect antiinflamator: Ghimbirul este cunoscut în tratarea inflamațiilor și este indicat la suprimarea naturală a durerii. Conține multe substanțe care îi conferă gustul și mirosul tipic: zingeroni, shogaoli și gingeroli. Aceste uleiuri au proprietăți antibacteriene, antivirale, antifungice și antiparazitare puternice.

Stimularea digestiei și a metabolismului: Ghimbirul se utilizează pentru stimularea digestiei. Este clasificat ca un medicament contra balonării și pentru calmarea intestinelor și creșterea motilității intestinale. Stimulează producția bilei și prin aceasta ajută semnificativ la digestia grăsimilor.

Reduce greața și răul de mișcare: Ghimbirul reduce starea de rău în timpul febrei, acționează contra răului de mișcare în timpul călătoriilor și elimină grețurile matinale din perioada sarcinii. Conform studiilor întreprinse la un grup de 1 278 de femei însărcinate, este eficientă o doză de 1,1-1,5 grame de ghimbir.

Efecte antidiabetice: Conform studiilor recente consumul de ghimbir are efect în stabilizarea nivelului de glucoză în sânge și acționează preventiv la apariția bolilor cardiovasculare. Are efecte benefice și asupra nivelului colesterolului și a trigliceridelor.Calitatea produsului:

Produsele noastre sunt fabricate din preparate naturale pure, pentru a căror calitate răspundem. Cultivarea de Moringa caraibeană are loc pe insula vulcanică St. Lucia în Caraibe, pe câmpurile virgine, cu o colectare strict reglementată, prelucrarea și depozitarea în conformitate cu cele mai înalte standarde, cu privire la tipul de material, controlul de igiena si sterilitate.

Va oferim produse foarte hrănitoare, de calitate superioară, pure, fără chimicale, fără pesticide și ierbicide. În produsele noastre se menţin toate elementele nutriționale, culoarea originală şi mirosul. Copacii de moringa sunt cultivați sub cele mai stricte standarde pentru agricultura ecologică şi prelucrarea ulterioară se realizează cu ajutorul echipamentelor adecvate, la fel, în conformitate cu standardele internaționale stricte. În timpul procesului de uscare, care are rolul de a elimina apa din frunzele de moringa proaspete, se folosește o temperatură foarte scăzută de 42°C. Se obțin frunze de moringa chiar mai hrănitoare decât dacă ar fi obținute prin alte mijloace de uscare.

Conținut:

Zingiber officinale - Ghimbir.

Conținutul pachetului:

  • Pachetul conține 60 de capsule.
  • Conținutul pachetului are 45,6 g.

Mod de administrare:

  • Doză zilnică pentru adulți - 4 capsule (2×2)
  • Doză zilnică pentru adolescenți - 2 capsule
  • Capsulele se administrează după masă pentru o mai bună bioaccesibilitate și pentru absorbția nutrienților.

Precauții:

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele nutritive nu înlocuiesc o alimentație echilibrată și variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Galeria video


Cele mai interesante articole

Cum răspunde moringa la diabetul insidios

În general, este cunoscut faptul că diabetul a devenit o epidemie la nivel mondial. Sigur v-ați întâlnit cu această boală sau cineva apropiat. Oamenii...

DOZA DE MORINGA RECOMANDATĂ PENTRU UN EFECT MAXIM – I. PARTE

În prezent este firesc să căutăm pe piaţă produse adecvate pentru a suplimenta aportul nutrițional de bază recomandat. Dieta noastră nu oferă întotdea...

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe v...

Moringa – elixirul vitalității

Este deja cunoscut faptul, că Moringa conține o mulțime de substanțe benefice, vitamine și antioxidanți. De multe ori, însă, nu reușim să le acordăm t...