Blue Moringa Turbo

Triplu unicat, care stimulează în mod natural autoreglarea testosteronului și creșterea libidoului.
 • Blue Moringa Turbo
 • Blue Moringa Turbo
in stock

buc
EAN: 4260568520914


Puterea turbo a plantelor medicinale cu efecte afrodiziace. Stimulează în mod natural creșterea libidoului, stimulează pozitiv producția de testosteron, erecția și fertilitatea masculină. Crește energia, puterea și rezistența. Efectul de stimulare asupra organismului masculin și asupra vitalității generale a bărbatului.

Informații detaliate:

Ingredientul de bază al preparatului este extractul uscat din semințe și frunze de Moringa caraibeană (Moringa carribean) cu efect pozitiv asupra sistemului neuroendocrin, reglarea funcțiilor sexuale și a motivației. La nivel molecular moringa acționează prin:

 • inhibarea enzimei specifice (PDE-5), ceea ce duce la îmbunătățirea fluxului sanguin în penis, la o erecție puternică și stabilă
 • nivelul ridicat de L-lizină pentru o rezistență ridicată și repetarea actului
 • conținut ridicat de arginină, considerată o viagra a naturii, îmbunătățește fluxul sanguin și secretarea hormonului masculin de creștere, acționează pozitiv asupra densității și a mobilității spermatozoizilor.
 • prin influența asupra nivelului de testosteron și a spermatozoizilor produși
 • efect modulator asupra nivelului de dopamină
 • concentrație ridicată de antioxidanți

Din cele menționate rezultă că mecanismul de bază al acțiunii extractului de Moringa este considerată inhibarea sinergică a acțiunii enzimei PDE-5 și totodată a acțiunii monoamino-oxidazei de tip B (MAOB), ceea ce duce la ridicarea nivelului de dopamină și împiedică relaxarea mușchilor penisului.

Al doilea ingredient al preparatului este Tribulus terrestris care influențează nivelul hormonului masculin – testosteron. Testosteronul influențează puterea fizică, dar și dorința sexuală și intensitatea erecției. Substanțele active sunt protodioscină, saponină, care cresc fluxul sanguin în organism. Protodioscina influențează fluxul sanguin în organul sexual și de asemenea crește producția de spermă în funcție de concentrația din preparatul uscat. Efectul este mai pronunțat la persoanele cu vârsta peste 40 de ani.

Al treilea ingredient este extractul din rădăcinile uscate ale plantei Maca (Lepidum meyenii) utilizată îndelungat pentru efectele sale afrodisiace. Este demonstrat că extractul din rădăcină oferă organismului energie, îmbunătățește activitatea cerebrală, rezistența la sport și sex. Maca stimulează pozitiv echilibrarea nivelului de hormoni sexuali. Acționează pozitiv în problemele cu prostata, producția insuficientă de spermatozoizi și erecția slabă.

Prin combinarea celor trei ingrediente s-a creat preparatul unicat pe bază de plante și efect potențiator asupra libidoului masculin. Utilizarea regulată și pe o perioadă îndelungată îmbunătățește semnificativ condiția sexuală și starea generală de sănătate. Compoziția garantată și calitatea preparatelor din surse superioare vă poate oferi o experiență unică în dragoste.Calitatea produsului:

Produsele noastre sunt fabricate din preparate naturale pure, pentru a căror calitate răspundem. Cultivarea de Moringa caraibeană are loc pe insula vulcanică St. Lucia în Caraibe, pe câmpurile virgine, cu o colectare strict reglementată, prelucrarea și depozitarea în conformitate cu cele mai înalte standarde, cu privire la tipul de material, controlul de igiena și sterilitate.

Vă oferim produse foarte hrănitoare, de calitate superioară, pure, fără chimicale, fără pesticide și ierbicide. În produsele noastre se menţin toate elementele nutriționale, culoarea originală şi mirosul. Copacii de moringa sunt cultivați sub cele mai stricte standarde pentru agricultura ecologică şi prelucrarea ulterioară se realizează cu ajutorul echipamentelor adecvate, la fel, în conformitate cu standardele internaționale stricte. În timpul procesului de uscare, care are rolul de a elimina apa din frunzele de moringa proaspete, se folosește o temperatură foarte scăzută de 42°C. Se obțin frunze de moringa chiar mai hrănitoare decât dacă ar fi obținute prin alte mijloace de uscare.

Compoziție:

Moringa Carribean, Tribulus terrestris, Lepidum meyenii.

Conținutul pachetului:

 • Pachetul conține 120 de capsule.
 • Conținutul pachetului are 63,60 g.

Mod de administrare:

 • Doza zilnică pentru adulți - 4 capsule (2 × 2).
 • Capsulele se administrează după masă pentru o mai bună bioaccesibilitate și absorbția nutrienților.

În cazul utilizării dozei zilnice recomandate, este posibilă o utilizare pentru o perioadă îndelungată. În urma utilizării nu au fost înregistrate efecte adverse.

Pentru maximizarea efectului recomandăm utilizarea în cicluri - după 2-3 luni se utilizează timp de o lună Moringa Caribbean - BLUE MORINGA FOR MEN (fără conținut de tribulus terrestris).Galeria video


Cele mai interesante articole

Cum răspunde moringa la diabetul insidios

În general, este cunoscut faptul că diabetul a devenit o epidemie la nivel mondial. Sigur v-ați întâlnit cu această boală sau cineva apropiat. Oamenii...

DOZA DE MORINGA RECOMANDATĂ PENTRU UN EFECT MAXIM – I. PARTE

În prezent este firesc să căutăm pe piaţă produse adecvate pentru a suplimenta aportul nutrițional de bază recomandat. Dieta noastră nu oferă întotdea...

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe v...

Moringa – elixirul vitalității

Este deja cunoscut faptul, că Moringa conține o mulțime de substanțe benefice, vitamine și antioxidanți. De multe ori, însă, nu reușim să le acordăm t...