RED MORINGA SPORT

Combinație unică pentru performanță sportivă – Tribulus și Moringa! Crește eficacitatea exercițiilor fizice, a rezistenței și ajută la dezvoltarea masei musculare.
in stock

buc
EAN: 4260568521270


Combinație unică pentru performanță sportivă – Tribulus și Moringa!

RED MORINGA SPORT conține 120 de capsule cu ingrediente naturale și eficiente, care promovează vitalitatea, energia și performanța sportivă a bărbaților. Fiecare capsulă este constituită din pulbere din frunze de Moringa, cultivate în Caraibe, și din extract din rădăcina plantei Tribulusterrestris cu un conținut de saponină de peste 90%.

TRIBULUS TERRESTRIS

Extractul din rădăcina Tribulusterrestris este cunoscut datorită conținutului mare de saponine. Saponinele steroidiene rezprezintă elementul cheie la formarea steroizilor. Spre deosebire de steroizii anabolizanți, saponinele sunt precursori naturali, care au același efect, ca și steroizii anabolizanți. Ajută la dezvoltarea masei musculare și cresc nivelul de testosteron dar, spre deosebire de anabolicele sintetice, acestea nu reprezintă nici un risc.

Saponinele steroidiene au efect pozitiv la nivel de testosteron:

  • contribuie la stimularea hormonului LH (hormon luteinizant)
  • crește sensibilitatea organismului față de androgeni
  • crește nivelul moleculelor DHEA (precursor al testosteronului)

A fost demonstrat, că folosirea saponinelor în timpul antrenamentelor intesive, crește eficiența rezistenței și contribuie la dezvoltarea rapidă a masei musculare. În prezent, există pe piață suplimente cu conținut scăzut de saponină din extract de Tribulusterrestris, respectiv cu conținut scăzut de protodioscin, însă efectul așteptat nu va apărea nici la utilizarea pe termen lung, deoarece nivelul de saponină este scăzut.

RED MORINGA SPORT conține Tribulusterrestris cu saponine peste 90%.

MORINGA CARIBBEAN

Studiile științifice au arătat, că frunzele de Moringa au efecte pozitive asupra organismului datorită conținutului bogat de substanțe active naturale (polifenoli, flavonoizi, vitamine, aminoacizi, alcaloizi, tanini). Moringa ajută la dezvoltarea celulară, are efect anti-îmbătrânire și îmbunătățește sistemul imunitar – toate acestea datorită vitaminelor cu efect antioxidant, fapt important pentru sportivi. Totodată, prin intermediul grupei de vitamine tip B (B1 – tiamină, B2 – riboflavină, B3, B6 – piridoxină), ajută la stabilizarea activității mintale, crește activitatea creierului și împiedică accesul toxinelor în corp.

Combinația dintre pulberea frunzelor de moringa și a extractului de rădăcină de Tribulusterrestris cu conținut ridicat de saponină de peste 90% are efect complex și sinergetic asupra corpului unui sportiv. Sprijină:

  • performanța sportivă
  • activarea rezervelor de energie
  • regenerarea după performanță
  • elimină posibile răniri

Conținutul ridicat de aminoacizi din planta moringa completează aminoacizii sportivului. Arginina în combinație cu Tribulusterrestris influențează în mod semnificativ secreția de testosteron.

Efect dublu ideal, direct din natură și fără efecte negative asupra organismului!Calitatea produsului:

Produsele sunt din ingrediente naturale și noi răspundem de calitatea lor. Moringa este cultivată pe insula vulcanică Sf. Lucia din Caraibe. Reglementările cu privire la colectare, prelucrare și depozitare sunt în conformitate cu cele mai stricte standarde privind tipul de material, igienă și sterilitate.

Oferim produse de înaltă calitate, fără chimicale, pesticide și erbicide. Îngrijirea copacilor se efectuează în conformitate cu cele mai stricte norme pentru agricultură bio, ceea ce rezultă în frunze sănătoase, care sunt mai departe procesate la temperaturi scăzute de până la 42°C, astfel își păstrează valorile nutriționale, culoarea și mirosul original.

Compoziție (1 capsulă):

Pulbere din frunze Moringa Caribbean (250 mg), extract din rădăcină de Tribulusterrestris (180 mg), gelatină, coloranți: azorubină, oxid de fier, dioxid de titan.

Conținutul de saponine în Tribulusterrestris: peste 90%.

Conținut:

Ambalajul conține 120 capsule. Greutatea ambalajului este de 63,48 g.

Administrare:

Doza zilnică recomandată pentru adulți peste 18 ani – 2×2 (dimineața și seara).

Capsulele se administrează după masă pentru o mai bună absorbție a nutrienților.

Pentru sportivi se recomandă zilnic 800 mg de extract din Tribulusterrestris (cu conținutul de saponină începând de la 45%). Ideal ar fi să se înceapă cu o doză dublă în timpul primelor două săptămâni de folosire (sau folosirea unui supliment cu conținutul de saponină în proporție de 90%). Utilizarea pe termen lung nu trebuie să depășească trei luni. După o perioadă de pauză de cel puțin 2 săptămâni, se poate continua utilizarea produsului cu aceeași doză de administrare.

Nu au fost sesizate efecte negative a folosirii acestui produs.

Atenționare:

Nu este potrivit pentru copii sub trei ani, tineri sub 18 ani și femei. A se păstra la loc uscat, la temperaturi de până la 25°C, într-un recipient bine închis. A se feri de umezeală, îngheț, raze solare și căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se folosi produsul precum înlocuitor al unei diete echilibrate.

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.Galeria video


Cele mai interesante articole

Cum răspunde moringa la diabetul insidios

În general, este cunoscut faptul că diabetul a devenit o epidemie la nivel mondial. Sigur v-ați întâlnit cu această boală sau cineva apropiat. Oamenii...

DOZA DE MORINGA RECOMANDATĂ PENTRU UN EFECT MAXIM – I. PARTE

În prezent este firesc să căutăm pe piaţă produse adecvate pentru a suplimenta aportul nutrițional de bază recomandat. Dieta noastră nu oferă întotdea...

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe v...

Moringa – elixirul vitalității

Este deja cunoscut faptul, că Moringa conține o mulțime de substanțe benefice, vitamine și antioxidanți. De multe ori, însă, nu reușim să le acordăm t...