Moringa COMPLETE

Efectele miraculoase ale produsului Moringa Carribean Complete, îmbogățit cu vitamina D, B12 și vitamina C – o sursă de sănătate, imunitate, prevenție și regenerare, pot fi găsite într-o singură capsulă.
in stock

buc
EAN: 4260568521775


MORINGA CARRIBEAN COMPLETE conține 120 de capsule de pulbere de înaltă calitate din frunzele arborelui Moringa, îmbogățite cu vitamina D, vitamina B12 și o doză suplimentară de vitamina C, extrasă din măceșe. COMPLETE este un amestec ideal și proporțional de vitamine, minerale și antioxidanți.

Moringa Carribean este în prezent cel mai complex aliment din lume. Este o sursă bogată de calciu, magneziu, fier, fosfor, vitamina E, A, dar și de vitamine din grupa B. Dacă acesta ar dispune de o doză suplimentară de vitamina D, C și vitamina B12, atunci ar avea cel mai pozitiv efect asupra sănătății. Din fericire, produsul nostru COMPLETE, este îmbogățit cu aceste vitamine!

VITAMINA D

Deficitul de vitamina D este cel mai des întâlnit la osteoporoză, imunitate scăzută, boli infecțioase iar lipsa acesteia ]n organism nu poate fi completată doar prin alimentație. În prezent, vitamina D, ajută la prevenirea unor boli grave, precum:

 • boli cardiovasculare și hipertensiune arterială,
 • diabet de tip 1 și 2,
 • boli neurodegenerative.

În spatele durerilor musculare și ale sistemului imunitar slăbit sau a problemelor digestive se află deficitul de vitamina D. Produsul nostru Complete asigură o doză suficientă de vitamina D și absorbția profundă a acesteia. Moringa este și o sursă de magneziu și calciu, fără de care suplimentarea cu vitamina D ar fi irelevantă.

VITAMINA B12

Deficitul de vitamina D este des întâlnit la persoanele, care optează pentru un stil de viață vegan sau persoanele, a căror dietă nu le oferă nutrienți suficienți. Problema de deficiență a vitaminei se manifestă prin creșterea concentrației de homocisteină în organism, ceea ce crește riscul bolilor cardiovasculare. Deficitul de vitamina D poate fi cauzat și de oboseală, chiar și de un anumit eșec în cazul copiilor.

Moringa Caribbean Complete asigură vitamine în cantități suficiente, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

VITAMINA C

Vitamina C este un nutrient esențial, regăsit în dieta zilnică. Faptul, că organismul este adesea ținta stresului, a diverselor boli, a infecțiilor, a suprasolicitării fizice, iar cantitatea de vitamine provenită dintr-o masă echilibrată nu este suficientă, de aceea apare nevoia de suplimentare a nutrientului esențial. Nevoia de suplimentare a Vitaminei C apare în special în perioada de toamnă și iarnă, de aceea, am ales să îmbogățim produsul nostru cu vitamina C de înaltă calitate, din extract de măceșe, care împreună cu cătina albă formează cea mai bogată sursă de vitamină din această categorie.

MORINGA CARIBBEAN

Studiile științifice au arătat, că frunzele de Moringa au efecte pozitive asupra organismului datorită conținutului bogat de substanțe active naturale (polifenoli, flavonoizi, vitamine, aminoacizi, alcaloizi, tanini). Moringa ajută la dezvoltarea celulară, are efect anti-îmbătrânire și îmbunătățește sistemul imunitar – toate acestea datorită vitaminelor cu efect antioxidant. Totodată, prin intermediul grupei de vitamine tip B (B1 – tiamină, B2 – riboflavină, B3, B6 – piridoxină), ajută la stabilizarea activității mintale, crește activitatea creierului și împiedică accesul toxinelor în corp.

FOLOSIȚI MORINGA CARIBBEAN COMPLETE ÎN CAZ DE:

 • oboseală îndelungată
 • imunitate scăzută și morbiditate frecventă
 • boli inflamatorii
 • prevenire la boli cardiovasculare, boli cronice și diabet
 • prevenire a osteoporozei
 • efecte antioxidante și antiinflamatorii


Calitatea produsului:

Produsele sunt din ingrediente naturale și noi răspundem de calitatea acestora. Moringa este cultivată pe insula vulcanică Sf. Lucia din Caraibe. Reglementările cu privire la colectare, prelucrare și depozitare sunt în conformitate cu cele mai stricte standarde privind tipul de material, igienă și sterilitate.

Oferim produse de înaltă calitate, fără chimicale, pesticide și erbicide. Îngrijirea copacilor se efectuează în conformitate cu cele mai stricte norme pentru agricultură bio, ceea ce rezultă în frunze sănătoase, care sunt mai departe procesate la temperaturi scăzute de până la 42°C, astfel își păstrează valorile nutriționale, culoarea și mirosul original.

Atenționare:

Nu este potrivit pentru copii sub trei ani, femei însărcinate și femei care alăptează. A se păstra într-un loc uscat, la temperaturi de până la 25°C, într-un recipient închis. A se feri de umezeală, îngheț, raze solare directe și căldură. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se folosi ca substitut pentru o dietă sănătoasă și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Compoziție (1 capsulă):

 • Pulbere din frunze Moringa Caribbean (250 mg)
 • acid L-ascorbic – vitamina C (extract din măceșe) (80 mg)
 • vitamina D (colecalciferol) (200 I.U.)
 • vitamina B12 (cianocobalamină)(1 μg)
 • celuloză
 • coloranți: oxid de fier galben, oxid de fier roșu, dioxid de titan

Conținut:

Ambalajul conține 120 de capsule. Greutatea ambalajului este de 53,6 g ±5%.

Administrare:

 • Doza zilnică pentru adulți cu vârsta peste 18 ani - 2×2 capsule (dimineața și seara).
 • Doza zilnică pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani – 2×1 capsulă (dimineața și seara).
 • A se folosi după masă cu 200 ml de apă.

Nu au fost sesizate efecte secundare.Galeria video


Cele mai interesante articole

Cum răspunde moringa la diabetul insidios

În general, este cunoscut faptul că diabetul a devenit o epidemie la nivel mondial. Sigur v-ați întâlnit cu această boală sau cineva apropiat. Oamenii...

DOZA DE MORINGA RECOMANDATĂ PENTRU UN EFECT MAXIM – I. PARTE

În prezent este firesc să căutăm pe piaţă produse adecvate pentru a suplimenta aportul nutrițional de bază recomandat. Dieta noastră nu oferă întotdea...

Moringa - utilizarea și efectele unui arbore miraculos

Planta universală, cu utilizări multiple, Moringa poate fi recomandată tuturor celor care doresc să acopere nevoia zilnică suplimentară de mai multe v...

Moringa – elixirul vitalității

Este deja cunoscut faptul, că Moringa conține o mulțime de substanțe benefice, vitamine și antioxidanți. De multe ori, însă, nu reușim să le acordăm t...